Nanny in Huis gaat nieuwe vestiging open in de regio Tilburg & Oosterhout

Goed nieuws voor gezinnen die in de regio Tilburg of Oosterhout wonen, ook hier zal Nanny in Huis een vestiging gaan openen! Begin 2020 zal de nieuwe vestiging openen. ”We verwachten ook hier begin 2020 te kunnen openen en wel medio februari 2020 hier volledig operationeel te zijn en kunnen starten met de opvang aan huis” Aldus Pim van den Hamer, mede-eigenaar van Nanny in Huis. Het werkgebied zal de volgende gemeentes omvatten:
– Tilburg
– Oosterhout
– Oisterwijk
– Goirle
– Hilvarenbeek
– Dongen
– Waalwijk
– Loon op Zand
– Geertruidenberg
– Gilze en Rijen

Meer informatie over de betreffende vestiging klik hier. Mocht u nu al eventueel interesse hebben in een gastouder / nanny aan huis in een van de bovenstaande gemeentes, dan kunt u nu al vrijblijvend een kennismakingsafspraak maken.
Neem hiervoor contact op met Debby Franken – Huls zij helpt u graag verder:
contactrto@nannyinhuis.nl of bel met 013-2021110
U kunt ook direct een vrijblijvende afspraak aanvragen middels het online formulier: Klik hier.