Samenwerkingen

Samenwerkingen met kdv

Nanny in Huis Breda

Nanny in Huis Breda is een samenwerking aangegaan met kinderdagverblijf Pebbels. Door deze samenwerking kunnen de krachten worden gebundeld op het gebied van bijscholing en ondersteuning. Pebbels biedt de mogelijkheid om bij ziekte van een Nanny deze indien mogelijk te vervangen of om de opvang van uw kind(eren) bij het kinderdagverblijf op de Muiderslotstraat te laten plaatsvinden. Zo is er bij ziekte altijd een oplossing; een fijne aanvulling van de service van Nanny in Huis voor u als klant.

Kinderdagverblijf Pebbels biedt al vijftien jaar kinderopvang van de hoogste kwaliteit in Breda en omstreken.
Als enige kinderdagverblijf in Breda beschikt Pebbels over maar liefst 18m² buitenruimte per kind.

Als u gebruik wilt maken van deze extra service of meer informatie wenst over de mogelijkheden neemt u dan contact op met uw bemiddelingsmedewerker of met het kantoor van Nanny in Huis op contact@nannyinhuis.nl of op 076-2031945

Kinderdagverblijf Pebbels
Muiderslotstraat 142
4834 KN, Breda
www.pebbels.nl

Nanny in Huis Noordoost-Brabant & Nijmegen

Nanny in Huis Noordoost-Brabant is een samenwerking aangegaan met kinderdagverblijf Kinderrijkhuis. Door deze samenwerking kunnen ook hier de krachten worden gebundeld op het gebied van bijscholing en ondersteuning. Hiernaast wordt het mogelijk dat Kinderrijkhuis bij ziekte of afwezigheid van een Nanny de opvang van uw kind(eren) bij het kinderdagverblijf aan de Grotestraat 97A in Sambeek op zich neemt. Hierdoor is er altijd een mogelijkheid tot opvang voor uw kind(eren).

Kinderdagverblijf Kinderrijkhuis biedt al 5 jaar kinderopvang van de hoogste kwaliteit in Sambeek en omstreken. Het is een echt familie bedrijf waarin moeder en 2 dochters samen de leiding hebben. Het KDV beschikt over een grote buitenruimte en een dierenweide waar kinderen mee kunnen helpen met de verzorging van de geitjes, kippen, hangbuikzwijntje en pony.

Als u gebruik wilt maken van deze extra service of meer informatie wenst over de mogelijkheden neemt u dan contact op met uw bemiddelingsmedewerker of met het kantoor van Nanny in Huis Noordoost-Brabant op contactnob@nannyinhuis.nl of op 0485-788111

Kinderdagverblijf Kinderrijkhuis
Grotestraat 97a
5836 AD Sambeek
www.kinderrijkhuis.nl