Regio Breda

Nanny in Huis is in 2015 opgericht door Marjolein van den Hamer & Pim van den Hamer.

Marjolein is woonachtig in Breda en heeft meer dan 14 jaar ervaring in de kinderopvang. Haar grote liefde voor kinderen en behoefte aan meer uitdaging, bracht hun tot het oprichten van Nanny in Huis. Een nanny bureau dat voor iedereen toegankelijk is en staat voor kwaliteit.

De afgelopen jaren was zij werkzaam als leidinggevende in de kinderopvang en heeft zij veel geleerd over wat actueel is en speelt binnen deze branche. Anderen laten zien hoe leuk dit vak is en jezelf blijven uitdagen, geeft haar meer verdieping in haar vak. Geen dag is hetzelfde als je met kinderen werkt.

Marjolein van den Hamer

 

In het wisselende klimaat van de kinderopvang zocht zij voor ouders naar een makkelijkere oplossing. Opvang aan huis past hier helemaal in; meer rust voor zowel ouders en kinderen. Het gemak van ’s ochtends naar je werk gaan wetend dat je kinderen thuis lekker in hun eigen ritme hun dag starten. Met Nanny in Huis gaat Marjolein haar passie overbrengen op anderen. Door grote betrokkenheid bij de Nanny’s en gezinnen blijft de kwaliteit waar zij naar streeft gewaarborgd. Marjolein is dan ook verantwoordelijk voor het beleid en kwaliteit binnen Nanny in Huis.

Pim van den Hamer

Pim versterkt het team van Nanny in Huis op gebied van financiën en administratie.
Pim heeft ervaring op het gebied van kinderopvang als zijnde pedagogisch medewerker op een buitenschoolse opvang. Daarbij heeft Pim meerdere bedrijven geleidt in diverse sectoren als zelfstandige ondernemer. Door deze combinatie van commerciële ervaring alsmede ervaring in de kinderopvang heeft Pim de juiste achtergrond om Nanny in Huis te versterken op het gebied van financiën, administratie en contractuele verplichtingen.

Belangrijkste pijlers voor samenwerkingen zijn voor Pim; Persoonlijk, flexibel en integer.
”Pas als de klant tevreden is, ben ik dat ook.”

Nanny in Huis biedt hoogwaardige kwaliteit. Kernwoorden zijn; betrouwbaar, persoonlijk en flexibel. Uw kinderen zijn uw kostbaarste bezit, daarom is voor ons alleen het beste goed genoeg.

Werkgebied Nanny in Huis Breda:
– Gemeente Breda
– Gemeente Etten-Leur
– Gemeente Drimmelen

Staat uw gemeente er niet tussen en woont u in de regio? Neem dan contact met ons op, wellicht kunnen wij u toch helpen.

Nanny in Huis | Breda
Marjolein & Pim van den Hamer
Erasmusweg 34
4834AA Breda

Tel: +31(0)76-2031945
Email: contact@nannyinhuis.nl

Inspectierapporten GGD