Regio Noordoost-Brabant & Nijmegen

Anneke Hermus-Gijsbers werkt in de regio Noordoost-Brabant / Nijmegen aan hoogwaardige kinderopvang aan huis. Anneke heeft meer dan 15 jaar ervaring in de kinderopvang. Ze heeft in die jaren van alles gedaan van nieuwe locaties opzetten tot leidinggevende functies.

Na 10 jaar in Etten-leur gewoond te hebben met haar gezin hebben ze samen besloten om terug te gaan naar de regio waar ze zelf is opgegroeid als kind. Daarmee was ook het idee geboren om daar wat nieuws te gaan doen.

Anneke Hermus-Gijsbers

De regio kent veel grote gezinnen en twee werkende ouders. Hierdoor is het een uitstekend gebied voor Nanny in Huis om kinderopvang aan huis te gaan verlenen, dit omdat de kinderen thuis opgevangen worden in hun eigen veilige en vertrouwde omgeving.

De sportclubs en speelafspraken kunnen gewoon doorgaan en voor de kleintjes kan de dag heerlijk rustig beginnen in hun eigen huis. Op de dagen dat de ouders zijn werken houdt de Nanny het gezin draaiende. Volgens Anneke “een verrijking voor je kinderen en je carrière”.

Het persoonlijke contact wat Nanny in Huis biedt door langs te komen bij de gezinnen en samen een profiel te schetsen voor de ideale Nanny spreekt Anneke erg aan. Anneke is al bij Nanny in Huis Breda werkzaam geweest en weet hierdoor ook goed wat het inhoudt om de opvang aan huis tot een succes te maken. Daarbij beschikt Anneke over een gedegen pedagogische achtergrond en heeft veel ervaring in de kinderopvang in diverse facetten. Belangrijk voor Anneke in de samenwerking is persoonlijk contact, continuïteit en kwaliteit.

Werkgebied Nanny in Huis Noordoost-Brabant & Nijmegen:

– Gemeente Druten
– Gemeente Beuningen
– Gemeente Wijchen
– Gemeente Nijmegen
– Gemeente Berg en Dal
– Gemeente Heumen
– Gemeente Mook en Middelaar
– Gemeente Gennep
– Gemeente Maashorst
– Gemeente Land van Cuijk
– Gemeente Boekel
– Gemeente Gemert-Bakel
– Gemeente Venray
– Gemeente Bergen

Staat uw gemeente er niet tussen en woont u in de regio? Neem dan contact met ons op, wellicht kunnen wij u toch helpen.

Wilt u meer informatie over een gastouder / Nanny aan huis neem dan ook contact met ons op.

Nanny in Huis | Noordoost-Brabant & Nijmegen
Anneke Hermus-Gijsbers
Harrie van den Bergstraat 25
5845 HG Sint-Anthonis

Tel: +31(0)485-788111
Email: contactnob@nannyinhuis.nl

Rapporten GGD vestiging Noordoost-Brabant