Regio Tilburg & Oosterhout

Debby Franken- Huls heeft ruim 23 jaar ervaring in het speciaal onderwijs waarvan zij in de beginjaren als onderwijsassistente actief is geweest later heeft ze zich omgeschoold binnen deze organisatie naar psychodiagnostisch medewerkster.

In deze functie voert Debby onderzoeken uit naar de intelligentie, de persoonlijkheid en het gedrag van de leerlingen. Mede dankzij haar werkervaring weet zij als geen ander dat kinderen op moeten groeien in een veilige en warme omgeving. Een gelukkig kind maakt een gelukkige ouder.

Debby Franken-Huls

Nu haar 3 kinderen een leeftijd hebben bereikt dat ze zelfstandiger zijn kan Debby haar passie, het verbinden van mensen, en werkervaring inzetten om een perfecte match tussen kinderen, nanny en ouders te maken.

Nanny in Huis sluit dan ook perfect aan bij de ideeën van Debby omdat hier de persoonlijke en individuele aanpak centraal staat. Voor kinderen is het fijn dat ze opgroeien in hun eigen vertrouwde omgeving, met een Nanny in Huis kunnen de belangrijke kinderzaken zoals afspreken met vriendjes en vriendinnetjes maar ook het sporten gewoon doorgaan.

Het werkgebied zal de volgende gemeentes omvatten:
– Tilburg
– Oosterhout
– Oisterwijk
– Goirle
– Hilvarenbeek
– Dongen
– Waalwijk
– Loon op Zand
– Geertruidenberg
– Gilze en Rijen
– Alphen – Chaam
– Baarle-Nassau

Staat uw gemeente er niet tussen en woont u in de regio? Neem dan contact met ons op, wellicht kunnen wij u toch helpen.

Nanny in Huis | Regio Tilburg & Oosterhout
Debby Franken – Huls
Slangenburgstraat 7
4834KV Breda
Tel: +31(0)13-2021110
Email: contactrto@nannyinhuis.nl
U kunt ook direct een vrijblijvende afspraak aanvragen middels het online formulier: Klik hier.

Inspectierapporten GGD