Vacature oppas aan huis

Ben jij op zoek naar een vacature oppas aan huis? Vind je het leuk om met kinderen te werken? Ben je zorgzaam, open en wil je een goede band opbouwen met een gezin? Dan is oppas aan huis echt iets voor jou.

Wij zijn namelijk op zoek naar flexibele en zorgzame oppassers die veel waarde hechten aan de zorg en ontwikkeling van het kind in zijn geheel. Een oppas aan huis heeft een essentiële rol in die ontwikkeling door te zorgen voor heldere regels en voorwaarden, waarbinnen kinderen (positieve) ervaringen opdoen en de wereld om zich heen ontdekken.

vacature oppas aan huis

Werkzaamheden oppas aan huis

Je bent er om de kinderen overdag op te vangen tijdens afwezigheid van de ouders. Daarnaast ben je als oppas aan huis ook primair verantwoordelijk voor de verzorging en opvang van kinderen. Door extra aandacht te hebben voor ieder kind creëer je een vertrouwde en veilige thuisomgeving, waar de kinderen zich fijn kunnen ontplooien.
Concreet gezien help je de kinderen bij het behouden van hun dagelijkse ritme. Dit doe je op meerdere manieren:
werkzaamheden oppas aan huis

Bekijk onze vacatures

Vind je het leuk om te werken met kinderen en draag je graag bij aan hun ontwikkeling in een veilige, vertrouwde omgeving? Bekijk ons aanbod aan vacatures, solliciteer direct als oppas aan huis en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.