Nanny worden

Wil jij nanny worden?

Vind jij het leuk om te werken met kinderen, werk je graag bij één vast gezin en wil je een belangrijke rol spelen bij de opvoeding van kinderen? Kom dan werken als nanny bij Nanny in Huis. 

Ben jij professioneel, enthousiast, flexibel en zorgzaam?

Nanny in Huis is een jonge, energieke, innovatieve en professionele bemiddelaar van hoogwaardige Nanny ‘s. Wij zoeken professionele, enthousiaste, flexibele en zorgzame Nanny ‘s die zich bekommeren om de zorg en ontwikkeling van het kind in zijn totaliteit.

nanny worden
ik wil nanny worden

Jij zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving

Als Nanny ben je primair verantwoordelijk voor de verzorging en opvang van kinderen. Je zorgt dus voor een vertrouwde en veilige omgeving, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Tijdens de afwezigheid van de ouders zorg je als Nanny ervoor dat de kinderen hun dagelijkse ritme behouden. Als Nanny breng en haal de kinderen eventueel bijvoorbeeld van en naar school en/of sportclubs en verzorgt verschillende activiteiten.

Je krijgt begeleiding en advies

Als Nanny sta je open voor begeleiding en advies van Nanny in Huis en ben regelmatig aanwezig tijdens thema-avonden en cursussen. Nanny in Huis werkt alleen met Nanny ‘s die beschikken over een gedegen, pedagogisch en/of zorg gerelateerde opleiding van minimaal MBO 2 niveau of hoger.

Waarom nanny worden bij Nanny in huis?

Wij geloven dat kinderen die worden opgevoed in een sfeer van warmte en geborgenheid in een omgeving die veilig en vertrouwd is zich het beste en optimaal kunnen ontwikkelen. De individuele aanleg en de invloed van de omgeving zijn gezamenlijk bepalend voor de ontwikkeling van het kind.

Solliciteren als nanny?

Lijkt het je leuk om nanny te worden bij Nanny in Huis? Bekijk dan onze vacatures of solliciteer direct!